Fredagsmys

Idag äre fredag, imorn är det lördag, sen är det söndag! Lite man saknar när vi sa så i ådal jämt på musiklektionerna :(..

Jag åt nyss thaimat. Robin lagade ordning själv.. Fattar inte hur han lyckas. Men det smakar precis som riktig thai. Mumma ;), har fått hit lite grejjor som vi ska sätta upp. Min marilyn tavla, några små ramar och lite mys ljus!
Vi lär gå upp ganska tidigt imorgon eftersom vi ska hjälpa Johanna att flytta. Kommer bli skit kul!!! Och skit snyggt. Hon var och köpte massa fina saker idag. Man blir fan sugen på att flytta själv alltså;) hehe nejdå!
Sen får Axel hennea gamla rum. Han är helt exalterad där hemma, han ska få johannas gamla platt tv och få upp sitt nya xbox. "då kan jag spela hela nätterna utan att Mamma och Pappa säger till mig att stänga av för att dom ska se tv nere".. Hehe han är söt han..
Igår åkte jag till Sala med massa folkish. På moped. Det tog typ 1 h och 20 min att åka dit. Och inte ens en timme hem! Det var mest backar på vägenhem så då går min moppe fortare som pobbe åkte på. Jag hade hans med sara bakpå :). I sala grillade vi, spelade spel, drack lite gosaker och spelade minigolf. Sen åkte vi hem senare på natten.


Bild från sthlm i tisdags!



Onsdag

Det har varit as najjs väder ute idag. Jag och Robin åkte ut till Utsund och badade med johanna, linus och axel. Vi hade köpt en as bra badboll som vi passade till varandra :).
Sedan satt vi på stenarna och fikade. Kex och nån god ostmoj till :)
Imorgon ska vi åka till Sala. Blir grillning, dricka och spel med robin, franz, sandra, hasse och kanske sara och mattias.
Ska ta en liten promenad med Rooob nu, hörs



tack bebis<3

 

Fick en ny partyklänning idag av Robin.. :) Skiitgla!

Läääängtar till imorrrn nu, då bär det av till Stockholm med Johanna, Linus och Robin. Vi ska på Grönan först. Sen på allsång ;).

 









Måndag

Vaknade nyss, ska äta frulle med Axel nu. Han sov över här i Skogsbo inatt :P.
Vi kollade på Beck igår kväll och åt ostbågar.
Efter frukosten ska vi nog gå ut en sväng..



fredag, tror jag?

Jag har tappat bort dagarna helt och hållet. Får lov att kolla i mobilen vilken dag det är :P.
Sitter hemma i Skogsbo nu. Kom nyss hit. Var hem till Brovallen och hämtade lite grejjer med Robins nya moppe ;) den går finemang! 

Imorn drar jag och lillfrulle till Hedemora och firar smårre snorre. Blir grillning och dricka så klart ;).


Jag och Ewwe. Bilden togs i typ förrgår


jag och smårre!




Stockholm

Kom hem från Stockholm för lite över en timme sedan. Är skit trött, speciellt i fötterna. Undra hur långt vi har gått idag egentligen..
Först gick vi lite på stan och kika. Mamma köpte en present till mig som jag pekade ut. Men har glömt bort den nu ;).
Vi åt på ett fint ställe. Grillad fläskfilé, klyftpotatis och bea sås + sallad. Och ebba & Axel fick donken, eftersom de är allergiska :/.
Sen åkte vi över till Skansensidan av Sthlm och gick på skansen i typ två timmar. Träffade på björnar, älgar och massa mer söta djur!


titti och eva






fina sthlm








statymänniskan på stan







Bilderna är tagna från Ebbatallgren.blogg.se . Orkade inte släpa med min kamera ^^



Onsdag

Varit i Västerås idag med mamma, pappa och Axel. Vi var in på lite olika affärer.  På Media markt köpte vi en ny dammsugare och det nyaste xbox 360 till Axel. Lite sprallig han blev! Sedan fikade vi på stan med glass och kika på när en kille trixade lite med sin cykel, tills kedjan hoppade. Då gick vi :P.
Vi var inne på nån rolig affär som har allt möjligt också. Där köpte pappa en Marilyn Monroe tavla, en mugg med henne på och en tandborste till mig. Hehe.. Jag gillar henne, så tavlan sitter redan uppe ;).
Innan vi skulle hem drog jag och mamma in på lindex en snabbis och prövade lite kläder. Blev ett svart linne med lite mojjs på. Sen åkte vi hem.. Eller mamma skjutsade mig till Skogsbo för jag skulle hämta lite grejjor, också skulle jag duscha där. Såg en spindel i taket. Tänkte spola bort den med duschslangen. Då gick hela slangen av. :O Försökte sätta tillbaks den. Tillomed med tejp. haha men det gick inte. Så robin får nog köpa en ny om man ska kunna duscha där igen ^^.

Måste försöka sova nu. Ska upp klockan sju. Så tidigt har jag nog inte gått upp på vääldigt länge.. Jag ska till Stockholm med mamma, pappa, ebba, axel, tobbe, pernilla, kew och emilia. Det blir skansen och så. Eftersom vi inte åkte i Tisdags! Menee godnatt dåe



Bilder från igår


Idag har jag varit på stan en sväng. Först med Johanna och Ebba. Vi åt massvis med glass. Också köpte jag ett turkost nagelack. Senare på kvällen åkte jag in med mamma. Hon köpte spray och en tröja till mig :). Sedan fick vi besök hemma. Tobbe, Pernilla, Kew och Emilia kom över på lite fika. Glass och jordgubbslorv. Svaaajn gott!

Vid klockan åtta kollade jag, mamma och axel på allsång och åt våran hemmagjorda sallad. Vi skulle ju vart där i Stockholm idag men vi åkte aldrig. Kanske drar dit nästa tisdag med johanna, linus och robin. Får seeee..




Måndag

Har badat i Utsund två gånger idag :)
Först med Therese och Evelinn på dagen. Sen med Johanna, Linus, Ebba, Axel och Robin på kvällen. Där emellan grillade jag och Therese i Lillsjön. Det var mysigt och väldigt gott :). Lägger ut bilder från det sen kanske..

Imorn kanske det blir att åka till Stockholm, skansen och så! :)

Och nu ska jag göra en vitlöksbaugett sen sova (H) hörsss



Söndag

Kom precis hem från holmen. Var där med Ebba och Alva. Vi badade, solade och snackade lite strunt!
Igår festade jag lite granna =) hade roligt som tuusan! Kom hem halv fem och lagade mat, fanns inget gott så stekte en hamburgare och hade mackor som hamburgare bröd, hoho!
Nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt.. Kanske åka till Alva och se film med henne och Ebbut!!


ebba och jag i fredags innan vi åkte till borlänge



bilder från mammas födelsedag
















sitter ute med ebbut






utsund

Har varit i Utsund med Ebba idag. Vi ska nog dit tidigt imorn med. Om vädret är bra! Sen blire nog Borlänge på kvällen. Meen lägger upp lite bilder vi tog idag.









Ebba smutsade ner mig






såhär såg ebba ut när vi åkte moppe ^^




Jag står på händer






fet




chillidill









14 juli

Firade mamma idag! Eftersom hon kom hem så sent igår.
Det blev tårta, kladdis, bullar och lite sånt. Smarrismaskens!
Åkte på sppiiidväj med robin och axel på kvällen. Axel va med sina vänner där medans jag och robin satt med johanna och linus och kika på spädvajen! Vi snackade lite om semestern vi fyra ska göra ihop snart =)

Igår var jag och Therese till Borlänge och skämde ut oss. Hehe, nej men vi hade kul. Som alltid ;)


Emilia var hem till oss osså :) söt hon är! Höll i henne ett bra tag idag. Märke då att hon hade nagelack på tårna. haha aawwwww.


min look idag . hö




Det var en som blev skadad. Axeln hoppade ur led. Och så klart så var axel precis i närheten och klättrade upp på en stolpe för att se bättre.





13 juli

Idag är det inte vilken dag som helst. Utan det är mammas födelsedag! Hon är påväg hem från Finland just nu. Och kommer hem ikväll. Så vi sa fira henne imorgon istället.
Jag och Robin var in till stan igår och köpte massa presenter åt henne :) Längtar tills hon öppnar dom :p hihi







ehehehoho

Bild från power meet. Jag ser skit tjurig ut för hann inte le på kortet, så får bli en rundsvart grej över mitt face istället. hihohoo




Söndag

Fy vad varmt det är ute. Går knappt att vara ute ju. Vill bada. Men orkar inte. Är bakis somfan. Ont i huvudet. Men det äre värt för en sån underbar helg i Västerås :).
Det blev en bakis pirre imorse. Så jävla gott azzoooo..
Var nyss och handlade massor av saker på öb och jysk. En huvudmassage grej. ÅÅÅ. Ska massera mitt huvud hela dagen ja.







party party

heeeeey, sitter hemma i skogsbo lite fyller! Blev nyss avsläppt av håkfyran..
Först på power meet idag åkte vi med några tråkigakillar som spelade skit dåligt musik. Bytte till en större bil. Då hade en tjej slagit i huvudet så ambulansenfick komma. Heerreeguuud.  Vi gick av den bilen efter någon timme.. Mötte på några as trevlig norrbaggar. Förstod knappt vad dom sa. En av dom pratade jätte bra svenska och var skit trevlig. Han bjöd på bacardi breezer. Fiifaaan va gooootttttttttttttt...  Vi följde med dem till deras camping och var där ett bra tag. Sedan tog vi en skiiiit stor taxi till stan. Snackade med turktaxishaffisen om allt och inget.
När vi klev av ville fler taxiturkar köra oss. haha och svarttaxi. Tjena sa vi och gick. Blev hämtade ac Håkfyran och nu är jag hemma. Pigg somfan och kommer inte kunna sova...
JAG ÄLSKAR THERESE♥♥



döööd

Är helt död idag. Kom hem typ fyra-halv fem inatt. Och sov till ett. Ska snart åka iväg till Västerås igen, tror jag! och ha lite rajtantajtan igen :).
Lägger upp lite bilder jag och therese tog innan vi åkte igår.


mongolajd














Power meet

Bilderna är från förra året på power meet. Fifan vad roligt vi hade. Och vi ska haaaa. Drar imorn och börjar parta med Ewwe och dom på deras hotell eller något. läääängtar sen blire att åka bil och chilla!!!




proppmätt

Sitter hemma i Brovallen och är proppmätt.. Linus och Johanna lagade ordning kycklig med potatissallad till. mumma!
Vi var ute och cyklade tidigare idag och köpte glass. Det var mysigt. Länge sedan man cyklade.
Nu ska jag gå iväg och planera powermeet och packa ihop lite grejjor! bajj



Kvällspromenad bilder

Bilderna är tagna med min kassa kamera. Så dom är inte så bra :/ Vill ha en bättrrreeee..






uppe på en mysig kulle







åsbo


bron


utsikt




vidriga spindlar såg vi å.. urss




tisdag

Sitter hemma i Skogsbo. Väntar på Robin. Han slutar klockan tio. Då ska vi ta en långpromenad. Han & hans idéer. Vi ska tydligen göra en ovanlig sak också. Så töntigt så jag inte ens vill skriva ut det här. hahaha.. Jaja, vi har ju roligt tillsammans iallafall:) det är ju huvudsaken!
Ska kolla på en skräckis nu innan han kommer hem.





:D:D

NU HAR JAG EN PLAYSUUUUIIITTTT GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD!! Den är super söööt. Kanske lägger upp en bild på den sen.
Jag ska snart göra en liten förändring på mig. Om jag vågar. Har ju köpt grejjorna nu så måste väl. HIHI!

När min man kommer hem ikväll väntar det en liten överaskning. Hoppas han blir glad. Det behöver han efter en långdags arbete♥



Midsommar bilder

Bättre sent än aldrig!




så jäääla fuuul




ebba och roine


söt roine


Mormor och Emilia :)




söt midsommar tjej


mys!





Söndag

Sitter i min ensamhet i skogsbo. Är skit trött fast jag har sovigt i typ 11 timmar. Det var såå varmt igår. Satt i solen hela första matchen. Sen fick det bli skugga. Annars hade jag nog fått solsting eller något. När Ebba lirat båda matcherna åkte vi till Västerås och gick in på Ikea en snabbis. Fick två body lotion vilket jag behövde!!! Och en skit stor rosa handuk :) hohohehe.
Vi kom hem ganska sent. Så vi åkte till Tobbe och grillade o badade. Eller det var bara Axel som badade. Bäst om jag håller mig undan så min förkylning försvinner någonång.



trötttt

Trött man kan vara då! Aldrig gått upp så här tidigt på sommarlovet. Robin åkte och jobbade klockan fem. Jag vaknade då och kunde inte somna om. Tog mig en liten promenad när det var lite halv kylit ute. Skönt faktist! Osso har jag gjort lite frukost. Nu vet jag inte vad jag ska göra i en timme och en kvart. Hmm... (Åker vid åtta).
Kunde inte somna igår heller så blev jätte sent :(. Sovit i ungefär 4 timmar. bläääääääää





kvälllll

Nyss lekt med Evelinn du stor jag liten! Vi var hemma hos Simones pojkvän och chillade lite. Var tvungen att åka tidigare för ska upp väldigt tidigt imorn. Enköping here I cooome. Okej, fjolligt! Nej men ska iallafall dit tidigt och kolla på cup. Sen gå på marknaden och bli brun!
Lägger upp bilder på lite av det jag har köpt!


linne


hellokitty nattmojjs


dunder skön mjukisdress


skor

Nu ska jag duscha sen krypa ner bredvid min pojkis ;*
nattii



Fredag

Legat ute i solen nästan hela dagen. Så himla skönt och lökigt!
Och snart bär det av till stan, ska dit med Johanna. Ska köpa mjukisdress. Men vet inte i vilken färg än ;/. Sen visade johanna mig ett par söta skor hon köpt som är jätte sköna. Blev sugen på dom också. Får se om dom finns kvar!

Efter staden ska jag gosa med min Evelinn! Vi är sjuka båda två så blir nog chill:)

hörs




Torsdag

Har precis lagat mat. Kebab, strips och sötsur sås. Jätte gott..
Är typ sjuk nu, jätte förkyld och lite yr i huvudet. Snytit mig typ 500000 gånger idag. Fööörrsviiiinnnnn från min nääääsaaaaaaaaaaa..
Jag och Robin köpte glass från glassbilen idag för 400 kr haha.. Så nu blir det glass i frysen ett bra tag. Kanske;).

Tror att vi ska åka hem till Brovallen sen och ta näs spray och så..