Mat

Det här håller jag på att laga nu. Bacon fyllda pannbiffar med kokt potatis och brunsås istället för champinjonsås som de är på bilden. MUMS!



Söndag

Jo för tusan det blev 14 par stumpor igår ;) köpte ett par rosa gris strumpor till robin också. Som han faktist har använt. hihiiiiii, mamma prutade ner en marilyn monroe t-shirt till mig. 20 kr mindre bara men aaaaaaaaaaaaa..
Annars gjorde jag inget speciellt igår. Såg några filmer hemma i Brovallenn sent på kvällen! Det var mysigt..
Idag ska jag och Robin ut i skogen och vandra. Sen fixa massa hemlisar tills imorn. Jennfyr fyller 20 =)
hääääjdå



Lördag

Det blev lite utgång igår ändå fast det blev så sent. Så vi gick på crossfire. Så bra var dom inte. Plus att dom var snuskiga tycker jag.
Men kvällen var annars super kul =) Stod vid robin och spelade en stund på krogen. Så råkade jag släcka ner lampan vid spelbordet och två vakter kom och drog bort mig. Herregud. Lite överdrivet kanske. Bara att tända den igen..............
Jag väntar på att mamma ska ringa. Vi ska till kyrkogården. Länge sedan man var där så vill följa med idag =)
Sen ska jag kika på marknaden en stund. Nya strumpor är ett MÅSTE!
Orkar inte fixa mig idag. Är såå tröttt från igår ;P



29

Mina fötter är heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelt döda! Ebbut ska inte vara med på dansuppvisningen så jag ska nog inte kolla. Vet inte riktigt vad som händer ikväll.. Therese är klar med allt sitt skit klockan nio. DÅÅÅÅ ska vi kanske hitta på något. Försent att gå ut då tycker jag, om man ska vara där före tio för att ens komma in på hotellet. Eftersom crossfire kommer dit. Smockat med folk blir det nog.
Jag fick en praktikant skyllt idag som man sätter på tröjan eftersom julia (en annan praktikant) har slutat praktisera på åhléns. Då blev det en över till mig ;) Men jag ska ändra så det står mitt namn istället!
Nu ska jag gå och göra.. typ ingenting.. lata mig... duscha...äta..... osv!



freeeedag:D

Jag ska äta min frulle nu (naturdiet och en banan) har inget annat hemma för tillfället. höhö. Sen promenera ner till staaaan. Allt är som vanligt alltså!!
Så här ser jag ut idag!
Jag har en liten fundering. Har ingen aning om hur jag kommer hem idag :D Får ta med mig promenix skorna om det blir så.. Ikväll ska jag förresten se ebbas dansuppvisning. Kommer bli spännande :)



torsdagkväll

Varit en låååång dag idag. Trött i benen och fötterna. Står och går mest på jobbet. Idag hjälpte jag sussie att sätta upp massa bebis saker. Sååå himla söta kläder det finns alltså. Man tänker ju att sååååån ska min bebis ha :D.
Det går så fruktansvärt fort. Började ju nyss på Åhléns och imorn är de redan fredag. kulkul=)
Ingen matlåda imorn för ska äta sallad med mamma på lunchen. Har inte sett eller pratat med henne på läääänge. Eller vi pratade nyss i telefon men innan det var det typ i söndags :o.
har precis duschat och satt på mig nytt nagelack. Börjar nio imorn så ska väl dra mig mot sängen snart :)



Torsdag

Sitter i soffan just nu och äter frulle. (Pirog) Höhö
Halv tio ska jag klä på mig ytterkläderna och promenera till stan. Drygt att jobba till sex idag.. AJA, sånt är livet!



hjärta




onsdag

Slutade klockan fem idag. Eftersom jag började klockan nio:)
Så har varit hemma ett tag. Hunnit handlat lite och nu äter jag min älsklingspaj.
Blir inga nya cambilder idag eftersom jag sitter på min underbart sega, fula och idiotiska dator.


Nu ska jag se på tv sen laga nån mat som jag kan ha med mig imorn..




Tisdag

Har inte haft tid att skriva. Men jag trivs jätte bra på Åhléns. Alla är super snälla. Också är de roligt med andra praktikanter:) Jag och Petro skrattade som tusan idag, åt allt och inget :).
Slutade klockan sex igår. Då var det bara att komma hem och sätta på sig tränings kläderna och dra iväg och träna i 1 timme och 45 min. Riktigt jobbigt var de. Plus att jag bara hade ätit en banan innan.. Så var hungrig och trött som tuuusan!
Jag ska äta min pasta alfredo nu och se på film!
ser lite halvsliskit ut, men de är gott ;)



Måndag

Ska snart kila iväg till Åhléns. Är jätte nervös. Sov dåligt inatt och drömde hemska saker om Åhléns. Men det kommer nog gå bra. Har lite träningsvärk från gympan igår. Ska på gympa idag också någonstans med Johanna. Så jag hinner bara hem efter praktiken sen iväg igen. Slutar klockan sex om dagarna nu. Men det är skönt att börja tio så man kan sova lite :).
Känner mig lite svart idag. Svart tröja och svarta leggins. Aaajjjaaaa..
Nu ska jag klä på mig sen promenera ner till stan =)



söndag

brunett är hett!! Johanna har alla andra bilder på sin datooorrr.. Men hon är nog för bakis för att skicka dom till mig. Höhö..
Hade det väldigt trevligt igår iallfall:) Vi tre och frida var hemma hos Johanna och drack lite sen blev de krogen med mycket dans och väääldigt mycket folk!
Igår på stan köpte jag ett par nya leggins. Eller Robin köpte dom till mig. Skit söta :) Sedan åt vi på matstugan, jag, robin och nanna. Trevlans var det.
Jag tror att det blir thaimat idag. Inte hemmalagad för det orkar vi inte. Sen ska jag köra lite bil idag oxå. Det är såå kuul =)=)



Lördag

Vaknade för ett tag sedan. Slängde på mig lite smink och satte upp håret. Nu, snart ska jag väcka Robin så vi kan åka och köpa frukost. Sen ska jag till stan och träffa Johanna en stund.
Senare ska jag nog träffa Emmy :) Det var ett bra tag sedan man umgicks med henne. Ska bli roligt♥



fredag

huhu det är lite sogligt att ha slutat på expressbild. Trivdes bra faktist. Alla var så snällaa!!!
Fick mvg som betyg på den platsen iallfall :) känns skönt! Jag och Anna åt pizza på lunchen idag på en jätte mysig pizzeria.. Hon ringde nyss och pratade lite skit. Massaaa problemas nu känns det som :( Orkar bara inteeeeeeeeeeeeeee.............
Kul fredag. Sitta ensam hemma och gråta och suga på stortån typ.. Kul liv.. Okej ska nog inte gråta men värdelös fredag är de iallafall och jag saknar reeeeeeeeeeeeedan västerås och anna pannaaa :(. Om Åhléns suger åker jag fanimej tillbaks =)



Godmorgon

Godmorgon! Orkade verkligen inte gå upp idag. Men tvingade mig själv.. Såååååå jobbigt. Skönt att det här är näst sista dagen borta i Västerås :) Så man slipper pendla och gå upp så himla tidigt. Wihoo. På måndag börjar jag på Åhléns i Avesta klockan 10. Vääärsta sovmorgonen känns det som :p.
Väntar på att Robin ska komma hem från jobbet så han kan skjutsa mig till tåget. Han har jobbat natt stackarn..
tröttttttt



kvällsmat

Kom hem från gympan för ett tag sedan. Nu äter jag risgrynsgröt och macka :) Lukten och smaken av gröt med kanel på påminns om julen.. LÄNGTAR!! Mysig känsla♥



Gympa!

Nu ska mukklerna fram! Gympa ikväll :)



Onsdag

Bilder från igår
axels tårta som jag och mamma gjorde =) Såå "killig"
Min lilla stekpanna som är så bra på att steka ägg♥



Födelsedag

Idag är det ingen vanlig dag för det är Mulles födelsedag hurra hurra hurra!
12 år redan, helt sjukt vad tiden går fort..








jag och mulle










mina skor som jag helt glömde bort att använda i somras :( uuhhuu



Kväll!

Duscha, ansiktsmask, beställa skor, sängen!




Måndag

Hejhallå!
Imorse åkte jag till praktiken som vanligt. Inte min dag kände jag idag. Fick världens magvärk när jag satte mig på tåget i sala. Samma magvärk som jag alltid får. Tänkte; nej! Det får inte hålla i sig. Men jo, det gjorde det. Fick sätta mig ner sen vid tågstationen i västerås för jag hade så jävla ont. Så fort jag ställde mig upp högg de. Såg att det gick ett tåg hemåt 30 min senare. Satt och väntade ifall det skulle gå över. Men det gjorde det inte. Tog det tåget hem. Kändes lite ovärt allting alltså. åkte tåg fyra gånger på lite mer än två timmar. =/
Jag hade ingen skjuts från stationen heller sen och inget busskort med mig. Så jag började gå. Frös som en idiot och magvärken satt i. Gick från krylbo station till skogsbo tandläkaren. Då hämtade Robin mig. Han sov innan och jag fick inte tag på honom. När jag kom hem värmde jag min vetekudde och la den på magen och somnade i soffan. Har varit vaken ett tag nu och sett på filmer. Otur jag ska ha jämt :(.
Förstår inte vad som händer inuti min mage. Min vetekudde hjälper iallafall♥
Såhär ser den ut. Grå med nyckelpigor på ;P



trött!

Vad slut man kan vara! Kom hem från pernilla&tobbe vid tre. Satte igång och tvättade då. Andra tvätten är i nu. Diskat och dammsugit har jag också gjort. Så nu funderar jag på vad jag ska göra för mat. Gubben min tror att det ser ut som helvete här hemma fortfarande. Han slutar jobbet klockan sex så då får komma hem till en nystädad lägenhet och rena kläder. Plus nylagad mat vad det nu blir.. Hmm



fixad och klar!

Kilar iväg på kalas nu =)



17 oktober

Idag fyller Pernilla 23 år! Hipp Hipp Hurra.
Vi ska iväg till dom halv ett idag och fira henne :)



Godis

Cyklade nyss till willys och köpte lite lördagsgodis :). mums mums!
Gick in på Shell en snabbis oxå och hälsade på Johanna. Var ett tag sedan man träffade henne.



=)

Var tvungen att lägga ut den här... Höll på att garva ihjäl mig först.. Henke färgar håret.. Han e så rolig.



okej

snackar med henke på msn.. Han ska vara med en arab ikväll.
fåntratt



Lördag

Ligger i soffan för tillfället och är proppmätt. Åt precis potatis, fiskpinnar och äggsås. Trött är jag från igår. Var ut med massa underbara flickor =).
Igår efter praktiken kom robin till västerås. Vi gick runt på stan och kikade lite. Vi skulle äta på något fint ställe men hittade inget bra. Så blev donken. hehe
Känns som det kommer bli väldigt mycket bilder i detta inlägg :O
Lite bilder från idag
ny mys tröja
vårat jätte städade kök ;) Borde diska lite nu när man är själv och inte har nå att gööra.
'
Blev lite för mycket sås men jag gillarT ;)

Bilder från igår
melinda och therese♥
jag och viktoria♥
skiiit kul kväll med mycket minnen ;)



två bilder som jag älskar :)




coolt tycker jag.




film

Såg precis på denna film. Grymmmt bra! Sett den tidigare för något år sedan men lika bra fortfarande.
Gick till konsum nyss och köpte mig en coca cola vanilj. Var ett bra tag sedan jag drack de. Men så gudomligt gott♥.
Nästa film blir "The Children".
hörs!
Fin man e.... Tror jag aldrig haft så tråkigt som jag haft idag :(



.

My whole life waiting for the right time
To tell you how I feel.
Know I try to tell you that I need you.
Here I am without you.
I feel so lost but what can I do?
'Cause I know this love seems real
But I don't know how to feel.

We say goodbye in the pouring rain
And I break down as you walk away.
Stay, stay.
'Cause all my life I felt this way
But I could never find the words to say
Stay, stay.

Alright, everything is alright
Since you came along
And before you
I had nowhere to run to
Nothing to hold on to
I came so close to giving it up.
And I wonder if you know
How it feels to let you go?

You say goodbye in the pouring rain
And I break down as you walk away.
Stay, stay.
'Cause all my life I felt this way
But I could never find the words to say
Stay, stay.

So you change your mind
And say you're mine.
Don't leave tonight
Stay.

Say goodbye in the pouring rain
And I break down as you walk away.
Stay, stay.
'Cause all my life I felt this way
But I could never find the words to say
Stay, stay.

Stay with me, stay with me,
Stay with me, stay with me,
Stay, stay, stay, stay with me.





fixarN

Jag har så tråkigt så fick lust att fixa till mig lite. Det var länge sen man stod framför spegeln och fixade sig. Hehe



onsdag

Sitter i soffan med mina gigantiska tofflor. Jag vill bli frisk NU!
tänkte göra lite frulle nu iallafaller.
hörs



robert

Jag och min kära mamma ska på Robert Gustavsson i april. I Göteborg. Vi ska sova på hotell och göra massa annat också! Längtar gryyymmmtt mycket♥



pajen♥



tisdag

Ligger i soffan med min rosa mysfilt! Det luktar gott från köket. Min plutt gör kyckling paj till mig. Har fått tillbaks lukt och lite smak. Jätte skönt =).
När maten är klar ska vi kolla på bernard och bianka i australien. hihi



måndag

Tog tag i mig själv imorse och åkte till praktiken. Vilket jag inte skulle gjort. Mår sämre i halsen nu. Kan inte prata. Min hals/haka, kindbeen och allt sånt är svullet som inåt i helvete.. Får ha värmekudden på halsen. De är det enda som hjälper. Ytterst lite!!
Imorgon blir jag hemma. Måste vila upp mig nångång.
Robins familj var här igår. Hans pappa gjorde dillkött till mig. Min favorit mat:).
Sen lagade vi eller dom lagade ordning fläskfille och potatisgratäng. Kändes lite onödigt att äta som sagt eftersom mina smaklökar suger pung!
Jag och min söta pojkvän såg nyss på film. Robin Hood! Ganska bra, och ganska så jävla lång.
jag och en bit av min fuling♥



Lördag

Min lördag började med att jag vaknade i Brovallen. Sov där inatt. Jag, mamma, min morbror, mammas kompis, två hundar åkte till horndal i skogarna där och plockade svamp:). Vi var ute i tre timmar. Vi hittade ganska mycket svamp faktist!
Nu har jag blivigt förkyld också. Ganska drygt. Mitt halsont sitter kvar än :@ det göör sååå ont. Tror jag ska ut idag med Therese. Men blir lugnt annars blir väl min hals sämre :/.
Igår kväll cyklade jag över till Evelinn :) Riktigt trevligt att träffa henne igen. Nanette var också där. Vi såg på film och åt massa tjockis saker :).
Måste hoppa in i duschen nu för att hinna med allttt.. Men lägger upp lite bilder från idag först =)
kände mig lite som "lilla my" med en söt svampkorg :)
hittade inte så mycket gula kantareller :/
men mycket trattkantareller hittade vi. Eller vad dom nu heter :)
mammii
söötis hund som åt upp min ost! Inte på bilden men före :/



fredag









Sitter hemma i Brovallen nu, ebba tog lite mongo bilder på mig. Heehee..
Ska äta tacos nu med min familjjj :)
puss




Ny jacka

min nya höstjacka kom hem igååår. :) nöjd!

Mitt halsont har blivigt värre. Iallafall på mornarna och på kvällarna. Vaknade vid ett inatt och kunde inte prata. Proppade i mig halstabletter och drack T. Gick inte över. Nu är de lite bättre iallafall. Får inte använda min röst så mycket bara. =/



vill se!




feber

Kul med feber.. nejj!! Ätit alvedon, blivigt lite bättre. Måste försöka få i mig något nyttit också. Men har ingen lust att äta alls. Blir film idag också. Fast vet inte vilken... Har många uppskrivna i min mobil så får väl fixa nån av dom att se på. Hoppas jag inte är sjuk i helgen... Ska träffa Ewwe någon dag i helgen så vill vara friiisk..
fin man känner sig nu.. duschen nääästa?



sjukling

jag är jätte suuuuuuk. Helt yr i huvudet, ont i huvudet, ont i halsen, hängig och ont i magen. Mycket fel på mig just nu :/. Orkar inte ens resa på mig :(. Blir nog hemma imorn också. Första gången jag är sjuk nu på praktiken också.
Legat framför tvn hela dagen.. Blir nog film resten av dagen också.. :(



måndag

jag orkar inte...........................




Hos Johanna

bulgur
chickennuggets
currysås
beasås
mangosås?
gurka
mysit =)
efterrätt
fruktsallad
grädde
brownies?

Himla gott och himla mysigt var det =)
Nu blire duuusch sen sängen.



Middag

Nu är fin skjortan på ;) bara cykel resan kvar då...  =/
Lägger upp bilder när jag kommer hem från middagen :)
puss!



3

Jag har väääldigt tråkigt. Har städat och diskat vilket behövdes!!
Nu väntar jag bara på att mamma ska ringa och säga vikken tid vi ska åka till tobbe och fika. Roligt & träffa kew och memila ;).
Min mobil har blivigt knäpp. Det står på den att det är februari fast jag ändrat flera gånger till oktober!! Sen sparas det inte när jag skickar sms till folk och sånt. :/ bläää vill köpa en ny..
Såhär ser jag ut idag. oooofixat hår ännu. Det fixar jag sist.
Jag vet inte om jag inbillar mig men jag tror mitt hår har vuxit lite :o Helt sjukt!!



LITE MAN SAKNAR DIG




bilder

Var nyss inne på bilddagboken och hittade massa gamla bilder på mig och robin :) Roligt att se dom. Eftersom alla mina bilder försvunnit. Tur att man la upp massa bilder där då.
hihi naw.



hmm

Fick just en inbjudan av Johanna och Linus. Ska till dom imorgon och äta mat på på kvällen. Maten är hemlig så får se vad det bjuds på när jag kommer dit ;). Mat är det bästa som finns! Hoppas det inte är korv med bröd. hehe
Synd att min älskling inte kan följa med :( han jobbar som vanligt..
älskar dig♥



lördag

uuuuurs vad trött man är idag.. Är fortfarande seg från igår. Var ut med therese :)
vi var här först sen åkte vi ner på krogen =)
Igår (fredag) efter praktiken gick jag och anna på stan i västerås. Köpte en klänning, örhängen och en topppp. Det var trevligt =)
Igår på praktiken packade jag blondas skolfoton. hahahhaaaaaa.
blondaa.blogg.se

bilder från igår
fiiint :)
pusss