Middag

Min underbart goda middag idag ;)
mys ♥



Måndag

Köpte mig en ny bikini idag, som jag kikade på i västerås men då fanns den inte i min stotlek. Men i lilla Avesta fanns det ;) hehe
Nu ska jag och robin se robin hood sen måste jag ut på en lång promenad!!



Sova?

Vår♥

Det där med sova gick inte speciellt bra. Filmen vi såg sitter kvar i mitt huvud. Vaknade av att jag trodde någon var i sovrummet. Så himla vidrigt.. Och efter det kunde jag inte somna om. Har myror i benen känns det som. :@



Söndag

Bläääääääää vad mätt jag är på skit saker! Johanna och Axel kom hit till skogsbo vid ett tiden idag. Vi har spelat, ätit en fet hamburgare, chips och massssa godis. Nu känner man sig lagomt tjock! De åkte nyss hem så för min del ska jag väl sova snart. Är svin trött och hängig.
Det blev utgång igår ändå. Jag, Johanna och Susanna skålade på att vi skulle bli fulla. Vilket vi blev. Johanna ramlade på stan. HAHA. Inte likt henne, och jag vaknade imorse med sminket på mig. INTE likt mig. Jag vaknade dessutom av att johanna ringde på dörren och skrek i brevinkastet. Hon var livrädd att hennes plånka var borta, men den låg i min väska :S. Hehe.

Nu blire en lång och varm dusch, sen somna tätt intill bobban till en film! ;)



Lördag

Nu är jag hemma, fast har varit det ett tag. Vi fick sålt ganska så mycket faktist + lite pengar i bössan :) känns bra!!
Fick så ont i magen så jag inte kunde stå upp efter loppiset, tur att det kom då och inte under tiden man satt där. Har haft värmekudde på magen så nu är det bättre. Helt stört :S
Verkar som det blir en hemma kväll. Urs vad tråkigt. När alla ska ut. Eller de flesta. Men vem vet, kvällen kan ändras. :O Om man har lite tur :)

Ska packa ihop mina grejjor och dra till skögsböö nu.




b-vallen

Nu är jag hemma i Brovallen, har setat och trasslat upp 32 halsband som var som en stor klump från början. Inte så kul. Fick klippa sönder ett halsband för det skulle gå. :@ Jag ska försöka sälja iväg dem på loppiset i imorgon. Så nu ska jag bara skriva en liten skylt till dom sen är jag klar inför imorgon! Alla halsband/armband/klockor 5 kr. KOM OCH HANDLA IMORN!!!

Och om några minuter blir det tacos hemma i b-vallen!
Mårs!




johannas place




Sitter hemma hos Johanna & äter elleban. ;) Väntar på att mamma ska sluta så vi kan åka och köpa tacosaker. Sedan ska vi fixa klart med loppis sakerna. Ni får komma och köpa saker av oss imorrn i Avesta parken mellan 10-15 :)




skol4

Sitter i skolan med Smås.. Vi har snart bild. Så seeeeegt när man inte har någe att göra :), vi skulle iallafall gå på dansen i skolan idag men då var man tvungen att ha klassbiljett. Så får se om jag orkar åka hit imorn bara för att se på dansen. Om någon annan i klassen ska så kanske jag åker hit. Får la seeeeee..




kärlekens tunga


Håller på att laga potatis och purjolöks soppa, eller robin gör det och jag har diskat och hjälp till liiiite ;) Men det ska bli gott som tusan. Älskar när han gör den soppan, oxå hårt bröd till. MUMS!!!
Dans är det ikväll oxå, Johanna, Linus och
Linus vän Ryan från England kommer hit ikväll och spelar LBP2. Hoppas dom är kvar när jag kommer hem. Kuuulit att spela med dom!



Lite nytt

& puder



kew

Min och Kewins konversation idag!
(Kewin glor på mig)
Jag; Kollar du på mitt halsband kewin?
han; nej
Jag; vad kollar du på då?
han; tutte
(Oxå fortsatte han att glo)
HAHAHAHA! Höll på att dö, han är TVÅ år...................



19:15

Gammalt och gott!



Söndag

Precis hemkommen från Tobbe och Pernilla. Vi firade Tobbe, eftersom han fyllde 29 år i måndags :)
Roligt att träffa kew och emilia. Och Buster! Deras hund.
Kanske ska få deras oranga hamster som heter Kenneth. Han är skit söt!! Men kunde inte bestämma mig när jag var där, får med bur och hela kittet! Ska fundera vidare lite. Har aldrig haft ett eget djur så det skulle vara mysiiit!
Gårdagen var riktig skoj, mycket dans blev det fast man nästan var nykter. Skoj å se gamla lägenheten också. Lite finare nu än när jag och Robin bodde där ^^
Efter krogen köpte jag såklart langos och sedan åkte jag, therese och adam tror jag han hette? hem till mig i skogsbo och såg på skärgårdsdoktorn. Så jag gick å la mig strax efter halv 4 inatt. Och vaknade tjugo i två idag, då hade jag fått typ 40 sms av mamma att vi skulle fika kl två hos tobbe. Snacka om stress!! 5 över två var jag där. Rätt duktig ändå;) Så det blev fika till frukost. Nyttit!!



barty

Jag ville oxå gå på barty idag. Så jag ska det! Kilar iväg till Cacke med Thärääsäää om en stund.



Lööda

jag och mongot tog precis lite bilder, hehehehehhee..

Köpte lite sommarkläder idag :)
+ mascara och en vitry rosa pincett ;)
oxå fixade jag min klocka på stan, så nu fungerar den ;)



stan

(Tuggummi i munnen)
Sitter här o väntar på mamma. Vi ska ner på stan och kika lite innan hon börjar jobba. :)
Sen vet jag inte riktigt vad som händer! Det visar sig .
Måste gå ut nu ;) bajj!



bil

Har ni sett tyras bil????????????? Gud vad fiiiiiiiiiiiiin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vill ha den och ett körkort nuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!



Fredag

Snacka om träningsvääääärk!! uuuuuuuuuuuh vad drygt. Jag och Thessan har iallafall varit ute och gått idag, vi gick broarna! 6,4 km. Känns bra :) Oxå har vi kikat på skärgårdsdoktorn som vi ska kolla vidare på ikväll! Det är så braaaaa



21:29

Hemkommen från dansen! Helt möör i kroppen;) känns fint! Riktigt kul är det, mycket skratt och misstag blir det verkligen, hahaha!! ååh..



Torsdag

Nu är Therese här :) Och ikväll blire dans! kuuuuuuuulit :)



22:04

Therese var nyss här på besök! Vi snackade om sidecut, tycker det är grymt snyggt på rätt person. På mig skulle det inte passa. Men på Therese skulle det. Kanske ska göra det på henne på fredag :).



mysisar

Mys sockorna är på, pajen är värmd och mitt underbara T. Nu blire tecknad film! ;)



Jag

Med löshår
Utan löshår



onsdag

herreguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud



Måndag

Jag har haft en mysig dag och den kommer fortsätta bli mysig hoppas jag! Jag och Robin har ätit jätte god smörgåstårta, kollat på film och gett varandra presenter? Vet inte om man ska kalla min present. Men har ju inte haft tid att köpa någe =( Så han fick en godis kartong med hjärtan i. & jag fick ett thomas sabo smycke =D Jätte gulligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
smycket, med en äkta diamant på :')
å såhär ser jag ut idag, mjukisklädd♥
Senare ikväll kanske vi ska göra egna taco tallrikar. Om jag orkar, är inte så förtjust i mat just nu.



Alla Hjärtans Dag


Idag ska jag träffa Robin :) Gud så mysigt, träffade han senast för en vecka sen. Vi ska äta något gott tillsammans och bara ta det lugnt eftersom jag fortfarande är sjuk =/


Och idag fyller min käre bror år . Tiden går så fort.. Minns när han var mindre, eller inte så himla mycket.. Men något minns man väl. & nu är han gift, bor i hus och har två barn. Undra hur min framtid ser ut =)


Grattis till honom!♥




Längtar efter sommaren!


Trixie & Tyra♥


ebba & jag i finland




Söndag

Håller på att få hjälp med att fixa om min blogg. Så den ser lite konstig ut just nu, rosa och brunt går inte riktigt ihop sådär.. Så ni vet ^^, det ändras nångång snart!!


Snart kommer familjen hem :)






lördag

Åh, ville så gärna med till sälen.. Tittade nyss på bilder som de tagit där uppe idag. Så fint!!!


Såhär mysigt har de haft!











TYPISKT ATT JAG SKULLE BLI SJUK =(




Fredag

Sitter här ensam och äter min XL risifrutti. Gu så mycket det är i den, orkar knappt halva. Mina prickar har blivigt lite värre idag. Inte så speciellt mycket men lite. Mådde jätte illa imorse.. Nu har jag bara huvudvärk och är trött..
Vad jag ska göra idag? Jo samma som igår.. Ingenting alltså.. Se på film och tv.
Therese kom förbi igår kväll. Jag var så himla ensam. Hon trodde att hon haft vattkoppor så hon blir nog inte smittad iallafall. Vi såg på film och tog det lugnt. Det är huuur mycket snö ute som helst nu, plog bilen kom igår kväll, men inne på gården är det sjukt mycket. Har ingen ork att skotta hela ingången. Så det får väntas till min familj kommer hem.


robin o jag, haha ungefär 3 år och 4 månader sen :O gud vad tiden går fort!!




vattisar

Det har blivigt värre sen igår kan man ju säga..

min hand igår


min hand idag


mitt ben =(


Vet att det ser jävligt vidrigt ut.
Men det är iallafall några ställen som jag har på. Har väldigt mycket på andra ställen också men såna bilder skippar jag va!




?

Och vad som hänt med min header har jag ingen aning om, och det orkar jag inte bry mig om på ett tag heller. Så dyrgt det där med alla koder och skit.



seriöst?

Jag tror jag tar livet av mig snart? Varför ska allting hände på en och samma gång. Jag har haft huvudvärk i flera dagar, varit hängig, mina ben har vikt sig, har jätte ont i svanskotan så kan knappt ställa mig upp eller böja mig, har stukat mitt finger, har ett sår på knät som svider och vattkoppor över hela jävla kroppen som snart tar över hela mig....
Det värsta var att jag var till skolsyster idag, och hon/dem sa att det nog var allergi prickar. Och jag fick medicin som jag skulle ta några dagar.. Tog en tablett idag men det blev bara värre. Så jag och mamma bestämde oss för att åka till akuten för jag ville verkligen veta vad det var. Men då visade sig att det var vattkoppor ..
Herregud säger jag.. Vill verkligen inte det här.. Vill med till sälen imorgon :'( Men det ser inte så ljust ut.
Det är en sak jag sett fram emot sen förra vintern.......... :(:(:(:(:(:(:(:(



Bild på mig och Walle från lördags♥

Nu ska jag försöka sova. Fan säger jag...



svartvit

Mer bilder från fotostudion
tjockiiss
Dricker inte ur den, det är henkes!!!!!!!!
bäääää



Döds synder

Nu är jag hemma igen, sitter och redigerar bilderna vi tog idag. Jag och Smås är snart klar med döds synderna ;) skönt..
Henke var våran modell på några bilder. Så skönt att sitta hemma och ta det lugnt. Lyssnar på tokio hotel. Blir så avslappnad av att lyssna på dem.



Dags för skola!




Söndag

AJ! Mitt fu finger gör ganska så ont. Tror jag har stukat till det? Trodde dörren in till sovrummet stod på glänt när jag kom hem inatt. Så jag skulle slå upp dörren också va den stängd. Så vrickade till fingret somfan! urs vad ont det gör. Kan inte använda den alls. Det var skit svårt när jag skulle duscha.. :( Hoppas det går över snart bara.
Annars var gårdagen skit rolig. Star hade öppet på övervåningen, o jag hade aldrig varit där. Ganska så mycket större än där nere alltså.. Men bandet som spelade var skit kasst. Inte alls min musiksmak.
mitt, walles och johannas glas! höhö



Lördag

Utgången igår var rolig som sagt! Och snart blir det utgång igen :O hahaha, kör på en ove idag. Johanna betalar in mig på krogen ikväll för annars skulle jag inte med. Haha förvånande ;)
Hoppas det blir en kul kväll. Men det brukar det alltid bli när man är med "syrran" ;)
Det är massa folk här just nu, robin ska ha en liten fest med sina vänner. De lagar mat nu så det luktar mumma i lägenheten.                                Fick blommor av robin idag :´) gölligt värre! Och två st coca cola vanlig som jag får dricka imorgon när jag förmodligen ligger bakis!
Nu måste jag fixa färdigt mig. Använde Jessicas tips idag på ögonlocken, blev prima ;).

Tagg!



hehehe

OKEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skrev as mycket, också råkade jag ta bort det................ DAMN!! har iallafall haft världens träningsvärk idag, känns bra!
Också har jag varit ute och ätit med några brukar (brudar) HAHA och partat lite. Så ska snart gå och lägga mig bredvid, brevid? hur fan stavas det??? min man iallafall.. Som är såååå tråkig efter man kommit hem från krogen;) hehehehehe.
Får se om det blir utgång imorgon, beror helt på hur jag mår. :) Min syster har tjatat en del iallafall:p Så det är ju ganska svårt att säga nej, hoho!
Nu ska jag iallafall sova, godnatt mina änglar ;);););));;);) tönt jag är



21:44

åååååh så kul det var att dansa då!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trodde jag inte, eller jo nästan. Eftersom jag älskar att dansa. Man lärde sig verkligen. Prövade på en gång förut och då hann jag inte alls med. Tränaren då gjorde nya saker hela tiden innan man lärde sig de gamla. Men här var det andra saker. Alla skulle lära sig innan vi gick vidare. Sånt gillar jag. Vårat mål är att gå ner i spakat tror jag det var. Hahaaa.. Var inte ens nära idag när jag prövade, så får se om jag lyckas någongång.
Är helt slut i hela kroppen nu, ätit en banan och snart blire dusch sedan sängen. Guud så skönt!! Undra om jag ens kommer upp ur sängen imorgon, tror att jag kommer ha den värsta träningsvärken man kan ha..



Dans

Det är snart dags för första dans träningen! Hoppas det blir skoj, det tror jag att det blir. Dans i 2 timmar och promenad hem sen. Soooft!


Får låna mammas stödgrej till min handled om det kommer övningar då jag måste använda handleden som tex, armhävningar. Då går det absolut inte utan stöd för mig. Skit drygt..




bilder

Gick in och kikade på min bilddagbok och fann några bilder jag tänkte lägga upp=)
Första bilden som togs på mig på media tror jag . Rolig tid det.
fest bild på mig och amanda ;)
Älskar denna bild alltså! jagoebba
Också vill jag ha tillbaka min kropp :) Jobbar påt men kommer nog ta en tid =(



21.27

Urs vad jag har tjockat mig nu när jag varit sjuk.. =/
Den enda höjdpunkten idag var thaimaten. Biofilmen var inte så värst bra. Jätte långsam. Men sorglig var den. En tjej/tant bredvid linus storböla hehe.



Onsdag

Idag har jag varit i Brovallen och deckat. Robin åkte till västerås och hämtade upp mig påvägen hem. Mår bättre idag. Så det blir nog thaimat och bio med johanna och linus lite senare.
Robin köpte massa fina saker. Han har bra smak ibland fast han är färgblind :). Ny tvmöbel var väl de bästa köpet han köpte. Skit snygg, lägger upp bild på det sen nångång!



Hemma

Vaknade med sprängande huvudvärk. Har haft ont i huvudet länge men idag är det värre. Och halsont. Min kropp är inte alls med mig, vill ha på topp humör och må bra. Men nej kroppen vill annat.. Soffläge med T och wallander hela dagen blir det.