Onsdagskväll

Åkte iväg med mammsi till farfar idag, vi vattnade blommor och sånt. Eftersom han är i Finland :). Sedan åkte vi till ÖB, såg chilinötter som jag blev sugen på så köpte mig en påse. Hihi.
Vi gick oxå in på skokanonen som man inte vart inne på på ett tag. Prövade lite olika skor tills jag hittade ett par som satt as bra på mina fossingar! Så jag köpte dom. Äntligen har man "gladiatorsandaler".





onsdag

Vart på stan idag. Ensam, det är tråkigt! Men hittade lite grejjor iallafall..
Köpte en guld bikini, linne och shorts.
Såg på min bilddagbok att det var prick ett år sedan jag köpte min förra bikini idag. Haha coolt (H).




tiisda

Vaknade tidigt och såg att solen var framme! Blev sugen på att sola och bada så jag åkte till tjärnsjön med ebba. Träffade på Therese där, hon var där med sin familj =).
Jag o Ebba försökte gå i vattnet men var så himla kallt. Så vi låg mest och solade. Lök som tusan var det!!

Nu väntar jag och Robin på att våra kyckling filéer ska dras åt av marinaden så vi kan sticka iväg och grilla med några :)


jag o ebbaa



film

alltså, hur bra film som helst ju. Är trött somfan men var verkligen tvungen att kolla klart på den! Sorglig oxå.. ååååh, braiga filmjävel!! ♥

 


jag och mannen i mitt liv, på midsommarafton.

 

 

 




Chilldag med illröda ögon.

 Fyfan vilket helvete jag haft idag och igår. Kliat och kliat mig i ögonen. Rinner och rinner. Rödare och rödare. Oxå rinner det ur näsan. Nös 6 gånger i hjälmen härodagen oxå. Inte så kul.
Är hemma i Brovallen nu en liten stund. Hämtar medicin mot allergifan och min dator. Robins är inne på lagning. Han köpte en ny sladd till mina högtalare idag, så nu kommer det gå prima att lyssna på musik. Den andra var glapp och störd :@.
Försökte göra hemgjord pizza idag. Min deg blev för tjock så smakade bara deg av min. Robins blev perfekt :O som vanligt :/ jag lyckas aldrig.

Kanske ska ut och bada med therese idag, kvällsdopp :) Sen blire nog fiiilm.



urs vilken hemsk bild. Saknar verkligen inte vintern:S





Söndag

Gårdagen var sköjj. Grillade massa gott med familj, kusin mm. Sen kom Ewwe hem till mig. Vi satt ute i solen och tog någon drink=).
Vid halv åtta tiden åkte vi ut till Therese. Kul att träffa folket som var där =). Vi åkte med thessan till stan sen och försökte med lite grejjor;) Gick dåligt först. Sen gick det sämre. Typiskt mig. Men i augustii dåååniii!
Jag vill sola nu, kanske ska iväg till tobbe om nån timme. Hoppas poolen är ren så man vågar bada. haha. annars blire väl att sola.
'
Emilia, hon ser precis ut som jag gjorde när jag var liten. Ruggit lika :O



Freeeedagsmyyys

Det är dags för fredagsmys! ;) Tänkte åka hem till Brovallen vid lunchtid med min man och äta god midsommarmat :).
Det kommer bli fredagsmys somfäään. Sedan kanske jag följer med mamma, pappa, axel och ebba? till något trevligt ställe på eftermiddagen.
Igår kväll åkte jag till Tjärnsjön, träffade therese och pratade en liten stund och sedan träffade jag Ewwe. Vi drog till hennes bror & popfyrade popcorn och drack cola till en as bra film;D Så jävla spännande. "The collector" tror jag den hette.
tjärnsjön



Bad

Ebbut & jag åkte till tobbelito å sola&bada idag!



Onsdag

Soffan har kommit! Så jääla stor och skön.
Vet inte riktigt om vi ska köpa nytt soffbord. Passade inte så jätte bra ihop. Ny matta blir det iallafall.
Ebbut kommer hit snart på grillning och solning.
hörsdåe



tiiisdag

Vart i falun idaaa!
Åkte med tobbe till borlänge först. Passade Kew och Emilia ett tag. Sedan skjutsade han mig till Falun. Träffade mamma, ebba och axel där. Gick runt på stan och kika lite. Köpte en soet ring och ett par örhängen.
Sen åkte vi till sjukhuset där ebba och axel tog sprutor. Vi tog upp de där med min handled. Har haft ont i typ ett år. Så mor ska ringa till nå ställe imorn. Hoppas de kan göra något åt de ;/.
jag och kew i bilen ;D
Jag och axel badade hos tobbe igår. Gladast på bilden, som alltid;)



Måndag

Är hemma i Brovallen nu. Följde med mamma hem efter hon vart på stan. Vi lagade ordning lax och potatis, Suväräänt gott. Så satt vi ute och åt i solen och myste! Tycker om min familj:) Kul och mysit att vara hemma.
Elin är klar med hennes lägenhet nu, så kanske kilar över senare om hon ska vara i stan. :) nyfiken. HIHI!
Om 37 dagar var det tre år sedan jag träffade Robin första gången. Haha gud så tiden går fort. 28 juli 07.






bilder från igår

Evelinn♥
blondinernaa
gaaaalet
myyys
Jag undrar när värken i min kropp ska gå ur.... Röven, händerna och foten.. vafan, kan inte göra något alls:( robin fick klämma ut tandkräm till mig imorse för jag inte har nån kraft :@



söööndag och baaakis

Trött i hela kroppen är jag idag! ursurs..
Gårdagen blev skit rolig! Ewwe, johanna, susanna, wallen och henke kom hit. Vi drack lite och satt på balkongen i det fina vädret =). Grillade kyckling gjorde vi å :).
När jag och Evelinn fått i oss rätt mycket så dansade vi som två galna tanter. Så jag lyckades vricka till foten och tappade balansen, så satte mig ner på golvet och tog emot med händerna. Så just nu skulle jag behöva bandage på båda handlederna och kryckor. För kan knappt gå:(. Bra att man lyckas.
Vi tog oss iallafall till stan och åt lite pirre. Sen vände vädret. Spööööregnade. Lite blöt man blev :o.
Stod kvar med wallen på stan ett bra tag och snackade lite. Sen kom hennes boifriend och hämtade oss.
Idag åt jag pirre igen, hahah. Bakispizza är ju typ det bästa som finns =). Hoppas min fot blir bättre snart iallafall så jag kan ut och röra på mig ;/.



Fredag

Var på stan med mammsigullet och mormor idag, eller stan och stan. Handlade på mataffärer och jysk. Mormor köpte nya ute dynor till oss :) skit fina!
Åkte till stan med mulle senare. Köpte ny fundation och en jacka. :)
Nu lagar vi mat, jag, axel och robin. Axel får grillad korv, kokt potatis och ketchup. Vi ska göra biffar, kokt potatis och brunsååås! Vilket Axel inte tål så blir special till honom.
höörs



blaBLA, ointressant

Blev chill hela dagen idag! Skjutsade in ebba till skogsbo imorse, sen träffade jag robin en liten stund innan han åkte till jobbet.
Har varit mycket i Brovallen idag =) mamma hade lagat ordning världens godaste mat! Kokt potatis, fläskfille och hennes hemgjorda sås till! mumma!!! Sen tog vi en promenix och pratade lite om livet =).
Mina planer imorn ligger till såhär;
* Måste vakna typ huur tidigt som helst
* Bli hämtad av mamma sen stan
* Grilla med Therese
* Montera ihop nya soffan (kanske)
* Springa
* Sova
spring kläderna (;



KISS


deras plan


liite coolt :)




Mycket Olika

Jag var som sagt med Elin idag! Vi skrubbade lite här och lite där tills vi blev hungriga. Vi tog oss sedan till VEGA och köpte världens godaste sallad. Vi satt ute i solen och åt den och snackade i typ tre timmar. Najjs!
Har fixat med lite bilder nu från helgen och från igår och idag som jag tänkte lägga upp.
Sen blire promenix med Elin♥
sötaste♥
mums! Sallat idag ;)
Jag
Grillade med johanna och linus igår:).
jag och robin: pepperstek, potatisgratäng, sallad
johanna och linus: kyckling potatisgratäng, sallad
Efterrätt: vitlöksbaugetter och glasstårta. Hehe
dricka: 3 bacardibreezer♥
Bilder från fredags :)
suddig men ♥
haha, PÖSS!
gooingar. THEREEESE. heheeeeeee



Onsdag

Trött jag är idag, på all skit!

Jag ska iallafall träffa Elin idag. Hjälpa henne i hennes lägenhet.


skulle vara roligt om du hörde av dig nångång.




Tisdag

Jag har städat hela lägenheten idag. Älsklingen jobbar. Fast han är snart hemma :) Då blire grilla och kanske minigolf med johanna och lajnus.
Imorse följde jag med Johanna och kollade på en lägenhet som hon var sugen på. Den var jätte fin :). Fast en etta. Men ganska stor etta.
En bild på köket! myyys:)



Måndag


Tråkigt i ebbas cam..




två bilder

Från Stockholm. Vi träffade på två filurer inne på stadion.







Söndag

Min söndag har varit slapppp.. Kikat tre filmer. Blir snart en till. Med min lillebror. Är lite barnvakt...
Kiss var grymma igår. Tog med mig pappas gamla lilla dåliga kamera. Så blev lite bilder. Men dåliga. Han och Ebba fick säkert bättre. Har inte orkar lägga in dem.
Kom hem ganska sent inatt. Halv två. Var några dryga raggare på bussen påväg hem som satt och skrek till varandra och drack öl.. (fortfarande). Så det var lite svårt att sova på bussen hem.
När vi kom hem somnade jag fortare än jag hann tänka. Okej, det kanske inte är så fort meeeeen. HOHO..
Jag och mulle ska sova i mamma och pappas säng inatt. Haha och se på beck som den sista filmen idag.

Imorgon bär det av till Arlanda. Jag och min räääpäär ska hämta mor och far!
Men jag lägger upp bilder sen från konsääären!

puss


Snart är det midsommar! Ett år sedan jag tog denna bild då:p. Blir nog att åka hem till Therese då med massa folk och fira miiidsommar:)



Lördag

Hejhopp!
Jag klev precis opp. Kvällen blev trevlig igår:). Lite grillning, spel, skratt och vin! naaaaaaajsit värre;) tack att ni kom brudar ;).
Nu är det bara att tagga om. Jag ska fixa klart mig sen åka hem till Brovallen. Fixa lite där sen åker jag+familj-tobbe&johanna+robin till västerås. Därifrån åker vi buss till Stockholm.
Sedan blir det äta god mat, se Mustach och Europe som förband . Sen kommer KISS ut och lirar lite. Kommer nog bli ganska kul:).
Ansiktsmålning är något jag kommer satsa på:P. En stjärna runt ena ögat. Hehe
Förresten så tänker jag inte ta med någon kamera. Vet inte om min är för stor. Och har ingen liten kamera heller. Johanna fick nästan inte ta med min in på Lady Gaga. Och KISS är ju lite större och säkert hårdare på det där. Så jag skippar kameran. Orkar inte chansa att kanske bli av med den. Får ha bilder i huvudet istället!
höööörsdå



Ebba och Axels skolavslutning

jag och johanna i kyrkan

Johanna och mina skor =)

Axel i kyrkan

Ebba i kyrkan

Perra, Ebba och Odd

axel, ebba, jag, johanna

ebba

ebba och cecilia

ebba och jag

jag, ebba, johanna! I bilen påväg hem

ebba & johanna i bilen




Skolavslutning

Idag är det skolavslutning! Vi börjar klockan tolv.
Jag som alltid vaknar så tidigt. Gick upp strax före åtta. Så nu kokar jag ägg och ska göra en gooood frulle!
avslutningsklänningen=)



bal

Elin och Kari
Elin och Jassie
emelie och jessica



Fotat Ebba












cool






:D

Jag är knäpp. Men jag vill för jag tycker det är fint!

Så jag kanske ska tatuera ett litet hjärta på foten. Inte på lika ställe som på bilden men =) wiiiiiiiiii

Och snart erreeee sommarloov:D 3 dagar kvar i skolan!




Måndag

5 dagar kvar

 

Sen blirre KISS! Längtar otroligt mycket:)

Pappa har köpt en KISS  Tshirt till mig som jag ska ha på mig då. Hahaha!!




Lördag

Min dag har varit underbar:)
Åkte ner på stan jätte tidigt med Robin och träffade Franz och Zeth en stund. Köpte strumpor, leopard t-shirt och en blommmig avslutningsklänning. Hoppas på bra väder dådå. Annars blir väl att ha på sig nå annat.
Sedan åt vi glass och satt i solen och hade det bra ;)
Mamma hämtade mig efter någon timme så jag följde jag med hem till Brovallen.. Vi firade farfar där. Med smörsgåstårta och sånt gotttt.. Lägger in bilder på det senare när jag orkar.
Fick fart på våran minifyrhjuling idag oxå, så det blev att åka av sig lite;) .
Ska laga thaimat nu! Pusshääääääääääääääyyyyyy



Fredag

Idag har jag legat ute och solat i flera timmar med Robin..
Åkte till skolan vid tio och gjorde ett prov. BLEV GODKÄND! fick en liten tår i mitt öga då. Eftersom jag verkligen suger i det ämnet!!!!
Tänkte lägga upp lite bilder jag tagit idag och igår.
Låg och solade lite med fotogruppen igår.. Det var mysigt:):)
vi är feta, checka in bullen. HAHA
<3
älskling!
skååål... Min och Robins special sallat!!
så kul har jag när min pojkvän vill sola en hel dag.. Knäppis. Han är en kräfta nu..

igår vid holmen. Fotogruppeeen
bestisen <3
tjejjorna <3
<3
:)



Jennas bal