Tisdag

Då sitter man hemma i brovallen. Skönt att vara i sitt rum igen :) var ett tag sen kan jag säga!
Har städat lite här inne , o ska snart duscha sen lägga mig och sova :).




Måndag

jag hatar busssar, ja jag hatar bussar tralalalalaaaaa.. Åkte buss hem idag från stan. Den åkte genom hela skogsbo innan den åkte till åsgårdsvägen :@..
Aja, trött är jag iallafall.. Denna dagen var väldigt lång! Det gick så segt så jag nästan somnade.
Imorn ska jag få lära mig kassan. Alltså shiiet... Hoppas det går bra da..... ;)
Blev jag och mammi som gick på julskyltningen igår. Det var ganska mysigt och ganska så kalllltttt... Men jag köpte en liten rosett till mitt hår, en skjorta och en adventsgrej som man sätter alla fyra ljus i och tänder ett varje söndag. Aa ni kanske fattar.. En röd sån med hjärtan =) mycket sööööt en.
Nya skjortan =) . Vi har inte satt upp gardinerna än bara för dom måste strykas. Och det är ju lite ansträngande så dom kommer väl upp om 40 år. Därför ser de lite naket ut bakom mig. Hehh



söndag

Då bär det snart av till staden, skyltsöndag♥ kulkul =)
Fick en fråga av "fatima" om jag måste fula mig på varje bild. Och ja tydlish ;). Kallar henne fatima bara för att hon är ganska lik henne.
här haru tallen :)

Gubben i lådan♥



saffran

Undra om man ska försöka sig på att baka en saffrans sockerkaka? Det är ju så himla gott. Har ändå inget att göra!
Är lite sugen på godis också. Men jag har hållt mig. Duktigt va?=)
Var in på pickaboo idag med mamma, axel, ebba och henke. Dom köpte godis och jag köpte tuggummi^^ Trodde inte jag skulle kunna hålla mig men I DID ITTTTTTTTTTTTT!!
Någongång efter jul ska jag fan åka utomlands. Har jag och therese bestämt. Sista minuten resa så det inte blir så dyrt. Vill verkligen..



b-vallen

Sitter i brovallen nu. Hjälper till med lite god mat =) också ska jag och mamma se på film :)
Jag just nu!



lördag

aha, dags för frukost kanske? Sen kila ner och kolla om det finns tvätttid.
Har på mig min nya ögonskugga. Kanske inte syns så bra men, typ lika färg som jag alltid brukar ha fast denna är bättre :) nöjddddd!!
lite bättre bild men ändå inte. Suddig. hatar camish!



00:51

Åh vad trött jag är. Kan knappt hålla ögonen öppna.. Jag har rensat ur garderoberna med handukar och påslakan i. Tänkte tvätta allt imorn. För vissa saker har legat ett tag och luktar garderob. Ingen vidare lukt man vill ha på påslakan om man skulle byta till det. Också har jag satt upp nå skit vi köpte idag. "fackgarderob", som jag satte upp i min garderob så mina skor kom upp! Trött på att dom stod där inne och lortade ner.
AAAAAAAJAAAAAAAAAAAAAAAAAA, nu orkar jag inte göra nå mer för idag. Får fortsätta imorn (idag). För är för trött.
Nattiiiiiiiiiiiiii



Fredag

Fredagsmys kallar jag detta! Chillidill!!
Efter praktiken hämtade obbin mig. Då åkte vi och handlade lite julmys. Blev en jätte mysig tomte som håller i en lykta , i lyktan sätter man ett ljus :) Också julblommor & massa mer småsaker.
Johanna och Linus kom till oss för ett tag sedan. Vi såg en skit bra film och åt maaaaaaaaaat. Kikat på idol har vi hunnit med också. Undra vem som åker ut. Hoppas på Linnea!!



torsdag

jahapp! Nu är jag helt slut. Vet inte riktigt varför. Var på öppethus idag. Ganska roligt att träffa alla lärare och så igen :) var ett tag sedan!
Läängtar tilll den 4 dec, då blirre björn rosenström med min bästa therese♥.
Också längtar jag till april då jag ska på robert gustavsson med morsan :D.
Förresten så när jag och ebba åkte bussen ner till stan idag var det ett fyllo på bussen och skrek och härja. Hon som körde bad honom att stiga av där vi klev på. Han svärde och skrek jätte fula ord till henne. Man blev lite rädd för kändes som han skulle ge sig på oss när vi klev på.. Nej urs för såna!!!
Måste fixa nån matlåda tills imorn. Vettefan vad jag ska äta :S. Får väl röra ihop nått blaskigt.



onsdag

Ligger i soffan och har hur tråkigt som helst. Kikat på bonde söker fru och efterlyst! Börjar bli ganska trött så ska nog lägga mig snart. Upp till praktiken imorgon!



Tisdag

Andra dagen jag blev väckt av en dryg liten hund idag som skäller och ylar. Den höll på i över en timme idag. Ganska så drygt!
Blir hemma imorn oxå. Sen lär jag gå tycker jag. Hoppas hostan lagt sig på torsdag bara.
Jag har så himla tråkigt när jag är hemma. Spelat in massa mongo filmer och gjort en film till therese osså!!



Partylåt♥




Måndag

Idag är jag hemma! Min kropp är världens segaste. Och jag hostar och hostar. Och snorar och snorar. Och är lite varmish. Så ringde till min boss idag och sjukanmälde mig. Det tråkigaste som finns är att vara hemma och va sjuk tycker jag. Vad ska man göra? Se på film är tråkigt..



lördag

Såhär ser jag ut idag!
Mamma hämtade upp mig imorse. Vi åkte till willys och handlade lite. Sedan till franzens där vi köpte gardiner och en ljuslykta typ.
Vi åkte sedan hem och jag gjorde en smörgåstårta till ebba och axel. Vi skulle till min kusin klockan ett och äta smörgåstårta som inte ebba och axel tål så gjorde en egen liten till dem;) axel blev kär i den direkt. Ebba verkade inte så förtjust i den. :(
såhär såg den ut ;)
axel, ebba, johanna och mammi♥
emilia♥
tilla
bild jag tog på axel



fredag

söt!
Nu är jag i skogsbo. Sitter i soffan och kikar lite på idol!
Ska snart lägga mig :) Upp tidigt imorgon för ska shoppiloppa lite julsaker innan det blir kalas hos min kusin :). Min kusins barn fyller 1 år och då ska vi fira pappa samtidigt. Pappa fyllde igår.
Det stod två smågrabbar utanför vid kajen idag när jag skulle pressa skräp på praktiken. De stod och smygrökte. Dom var säkert i min lillebrors ålder om inte mindre :S helt sjukt. Jag frågade om de fick röka. Och de fick dom ju såklart sa den ena. Eller inte tror jag.



ooooooaaaaaaaaaaa


Sitter i Brovallen nu. Hostar som en jääkel. Har lite feber tror jag. Men mår ganska bra ändå. Var på praktiken iallafall.
Ska hem till Skogsbo och ha soffmys för mig själv. Får äta popcorn fast jag är sugen på godis som FAAAAAAN....



Kvällsissss

Min kvällsmat! Hemmagjod sallad ;) kan d bli bättre?♥



torsdag

ska luncha med mamma idag! Blir en sallad någonstans :). Tiden går såå fooooorrrrttttttt, vill inte d. För då börjar skolan snart :(



Mina skor färgar av sig?

Var bara tvungen att visa.. Alltså? Mina fötter är röda och bruna. Hade vita strumpor på mig idag. Och bruna skor. Hur fan kan foten under bli rödbrun. Hmm.. Jag har aldrig varit med om det iallafall.. :S



Tisdag

Idag var det en kille som snattade på åhlens. Ofta man gör deeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.. Aja..
Vi kom överens idag på praktiken jag, johanna, petronella och carina om att vi inte ska äta godis. Inte chips heller. Den som gör det först måste bjuda oss alla på tre rätters middag. En nyttig middag. Och vi får INTE ljuga för varandra om man skulle "råka" äta. Det är lite kul faktist. En utmaning. Kommer bli svårast i helgen ;). Men jag hoppas att jag inte förlorar iallafall;D Vet en bra metod som gör att man inte blir sugen på godis så hoppas det håller i sig.
Jag fixade en jätte bra julklapp till min lillebror idag osså :D. Kommer bli roligt när han öppnar den. Längtar så mycket till jul nu!!!
Nu ska jag duscha sen lägga mig. Börjar 9 imorn :).



hjärta




Måndag

Jaha, håller man på att bli sjuk igen? Mina lungor flyger nog ut ur käften snart känns det som. Hostar hela tiden :( Och är lite krasslig i halsen. Jätte drygt!
Håller på att göra purjolöks soppa nu. Så man blir lite varm.
Gjorde en enda grej på praktiken idag. Tog hela dagen för mig. haha och det var ganska jobbigt. Flyttade hyllor, följde ett papper hur det skulle se ut på hyllorna ooosv. Så nu är jag väldigt trött! Kanske syns på bilden.



korv

Jag har städat min garderob idag. Och ställt in massa skor där.  Vill ha ett helt rum där jag kan ställa upp alla mina skor och kläder. Dom blir bortglömde inne i den mörka garderoben :(.
23 par skor just nu i min garderob. 7 par på skostället i hallen. Och resten hemma i Brovallen. Jag ska nog sälja lite skor som jag inte använder så mycket. Har mest sommarskor. Och två par fötter. Höhö. Nej men det är ett utav mina intressen. Skor♥. Äääälska skor :).
Jag har fått en julstjärna av mormor ;) Mycket söt en. Tänk inte på de andra som står i fönstret. För det ska bort. haha!



Söndag

Wiiiihooo, idag ska jag och min man beställa hem massvis med julsaker till lägenheten. Nya gardiner och dukar osv :). Jätte mysigt. Sen senare kanske vi ska baka lussebullar :* Så himla gott..
Dessa ska vi ha i vardagsrummet
Den här söta gardinen ska vi ha i köket!
En duk på köksbordet som går ihop med gardinen.
oooosv ooooosv
Nu ska jag äta frukost, sen gå ner och handla matlåda.
"seeyah"



B-vallen

Sitter hemma i B-vallen nu, jag och ebba ska kolla på skräckiissss..



Fredag

Sitter hemma med johanna, linus och robin.
Vi har sett på en skit dålig film, bowlat och ätit pizza och andra tjockis saker ;).
Nu blire att kika på vem som åker ur idol.



torsdag

Kul att man försov sig. Får ta nästa buss. Kommer en timme försent :O
Aja, jag var iallafall med therese och frida igår. Kul hade vi :)
Måste rappa på nu.



Grannfejd

Slår snart en kvast i taket eller något. Bor en hund över oss som skäller och ylar. Hållt på en kvart nu.
Sen var det inte så kul när jag skulle lägga mig och sova häromkvällen. Blev lite äcklad faktist. Ni förstår nog vad jag hörde. Höll på att bli tokig. Efter klockan tio tycker jag att man kan vara lite mer tystare med sånt där. Och inte stöna som 40 ekorrar samtidigt.. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ



brudar brudar brudar

Min mage är såååå tom! Hade med mig mos och korv till praktiken idag. Typ de tråkigaste som finns. Plus att jag hade gjort moset så det smakade helvete. Smaklöst helt enkelt.
Kokar på några potääätäär och värmer dillkött så blir magen glad =) Blir det till matlåda imorgon osså!
Jag visste inte vad jag skulle ha för rubrik i det här inlägget. Har nån knäpp låt i hjärnan som dom sjunger brudar brudar brduar i. :S Sååå det fick bli det!
Nåväl. Jag la undan en grej på Åhléns idag för den kommer gå åt som TUSAN! Och en annan jätte bra grej som jag nog ska lägga undan osså :) Det handlar om mitt lilla intresse. Höhöhö..
På fredag efter praktiken ska jag och robin träffa johanna och ninos. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra än. Förslag? Kanske parmiddag? Bowla? Film? Hmm, det visar sig =).
Min karl är ute på festligheter nu så blir ensam här ikväll :(. Får väl se vad som hittas på. Vila fötterna och nacken. Får mest ont i dom delarna på kroppen därborta.



Måndag

Jobbade till klockan sex idag. Mådde inge vidare imorse alls. Blev lite bättre när jag åt vid lunch. Sov 12 ½ timme inatt. Men är ändå skit trött, och har varit det hela dagen lång!
Det är roligt när folk man känner kommer in på Åhléns tycker jag :D Idag kom natalie in, kul & se och prata med henne :). Sen var Robin in en sväng och andra som man känner litegrann :).
Galjade massvis med "pepparkaks" och "jultomte" dräkter idag. Som var i bebis storlekar :) söttsött..
Dagarna går fort därborta. Tillskillnad mot när jag hade min praktik i Västerås. Saknar det på ett sätt men det är mycket roligare nu =).
Idag när jag slutade hade robin köpt massa taco prylar. Så vi lagade ihop lite tacos med hans kompis jonas och såg på film.
The book of eli. Sevärd film. Så coolt filmat vissa gånger.




Gårdagen

Gårdagen blev jätte lyckad! Hade super roligt..
Har dock inte lika roligt idag. Legat inne hela dagen. Helt slut.. Blev lite för mycket dricka igår. Höhö
mitt sår på armen blev ganska bra faktist ;)



Glad Halloweeeeen

Såhär ska jag ungefääär se ut idag. Ska ha typ blod i hela ansiktet också. Men det kommer bilder på det imorn eller nått. HIHIHIHIHIIIHIIHIHI taggad som en dåre på julafton..



Min mardröm

Jag måste sluta äta onyttiga saker annars kommer jag sluta såhär jag med. Det är min värsta mardröm.. Kolla vaderna liksom. Stackars..



Jag blir så arg

Jag blir så arg när jag ser små fjortis pojkar och tjejer ska lägga sig i saker som de inte alls har med att göra. När de kommenterar elaka saker om folk. FAN säger jag. Jag blir helt tokig på sånt. Speciellt när det gäller min lillebror. Jag loggade nyss in på bilddagboken och ser massa dumma kommentarer han och hans tjej fått.
Jag vet själv hur det var i den åldern att det var mycket bråk om allt och inget. Men ändå. Såna ungar som skriver att dom ska komma hit och slåss vill man ju bara strypa.
BLÄÄÄÄÄÄ säger jag...
arg arg arg



Dagen i bilder

Vi var ute på en liten skogspromenad!
Lägger upp lite bilder på lägenheten. Har städat idag :) Och satt upp julstjärnan, lite tidigt kanske :)
Hallen
Hallen igen. Toaletten ligger in till vänster vid ljusen.
sov rummet
köket. Lagar mat ;)
Nu vet ni hur jag och min plutt bor!



Hallowwwweeennnnn

Evelinn, jag, Eveline, Amanda, Emelie
Förra årets halloween bild. Årets ska bli lite galnare har jag tänkt ;)
Längtar som bara DEN till lördag!!



16:47

hejhallååååååå
Sitter och pysslar ihop lite nya stuffs! Var på stan med johanna som sagt och köpte på mig lite saker.
Som en vit julstjärna, hellokitty julkalender (med choklad i), julklapp till mamma, spray, halloweensaker, döskallelykta, en julig grytlapp, ansiktsmask, rosa diskborste och ett klädesplagg.



torsdag

Jag lagat thaimat och robin lagar chickennuggets och pommes. Höhö. Mitt kommer bli mycket godare. Johanna sa att hon skulle iväg och äta thai idag så jag blev också sugen påt!
Senare ska jag handla lite grejjor till lördag. Blood och sånt =)
Måste fortsätta med maten nu.. Skriver seeeeeeeeeeeeeeen kanskeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee



Morgondagen!

+
gym och simning imorn bitti med tallen o wallen ;)



3nov

Är hemma och bara myser.. Så skönt att komma hem efter en dag i stan. Mina fötter mår nog sämst just nu. Stackars dom.
Efter jobbet idag gick jag ensam på stan och kikade lite.
den blev det!
& en heeelt vanlig klänning som jag ska ha på halloween partyt på lördag =)
Pratade nyss med therese i telefon. Hon är på kryssning med massa av mina vänner. Fan säger jag, jag ville också med. Men vi ska åka igen sen nångång har jag bestämt ;) hihih
wohooo vad vig jag är!!!!



2nov

jag är glllaaaaaadddddddddddd.. Dom är så snälla på praktiken så! Därför e jag glad ;) Alldeles föör snälla. Okej nej men jag måste snart börja bege mig. Blir lite sen idag. Ca 5 min. Tror ja. höhö
I veckan ska jag köpa julklappar har jag bestämt mig för =) Älskar att göra det. Tiden går så himla fort så snart är de ju julafton.



1nov

Kom nyss hem. RObin hade ritat en teckning till mig i paint. "I löv thilda" . Han trodde lövet var brunt fast han målat de rött. hihi så kul ibland när han är förgblind ;).
Ska åka till Johanna nu sen blire träning som bara den!
Har lite bråttom nu så höörsdå..



Måndag

jag vet inte hur jag ska ha håååret... Annars är min morgon precis som vanligt. Ska snart kila iväg till åhléns. Skulle gärna vilja ha höstlov..
Hatar måndagar....