Måndag

Ligger i sängen o lyssnar på musik på iPaden o taggar till ikväll :) kan bli en väldigt bra kväll;)




Lördag

Frukosten är i, nu ska jag bara klä på mig bra kläder för att vara ute. Ska nämnligen ha lite picknick ute med gänget. Fast det blåser lite o de är lite tråkigt :/..
Igår hände det inte så mycket för min del, var med familjen en stund :)



Torsdag

Gymdag 3 denna vecka. Grymt bra! Fast idag var jag på badhusets gym med johanna. Osså blev de en cykeltur hem. Nu är jag heeelt slut o ska äta frukost :)




Onsdag

Sitter i soffan o har tråkigt, ska snart äta något. Sedan cykla till johanna för att åka till falun med henne o mamma. Hoppas vädret håller i sig såhär hela dagen! För då ska jag tammefan grilla!
Taggar till sista april, men vad händer dåååå? Skulle åkt till sthlm men nu vet jag inte hur det blir. Vill verkligen diiiiiit!!!



Tisdag

Ååå vilket fint väder, suuper skönt! Behövdes bara en tröja på o ingen jacka när jag var ute. Älskart! Har varit ute med axel o ätit glass o gungat ;) hehe.
Nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Han vill baka, så han får väl göra det då. Så kan vi sitta ute i solen sen igen! Bäääääst!



21:50

Ojojoj, vad trött jag är! Varit hos johanna nu på kvällen, vi såg film. Ganska seg men ändå bra :) Det var någon spökfilm, minns ej namnet.
Vi gick 5km idag också. Skönt efteråt!! Nu måste jag fan sätta igång med träningen :) Blir gym imornbitti igen. Älskar o gymma!
Men nu ska jag duscha sen hoppa i säng så man orkar morgondagen :)



Måndag

Tjoohooo, johanna bad mig skriva lite blogg så jag gör väl de ;).
Idag har jag varit på gymmet med mamma, as skönt var det! Senare idag vet jag inte vad som händer riktigt än. Ska nog träffa johanna en sväng. Också finns de funderingar på att grilla :) Kanske inte världens bästa väder men va tuuusan, det är ju vår iallafall ;)



sommmmar♥


Prövade lite sommarkläder idag, vill haa sommar nuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




onsdag

Är sjuk ja.. Vääldigt förkyld. Jobb imorn, mååste jobba.. Eftersom jag inte har så mycket tider denna månad.
Jävla skitväder det är ute.. Vill att det ska bli varmare nu o att alla blommor ska komma fram :) Så myyysit dåå!
Har inte hänt nå annat speciellt hos mig.. Jag hoppas jag blir bättre till på fredag, då thessan, frida o hennes killes partaj är. Vill verkligen gååå.. Ska se till o bli frisk :)


Bild från förra våren



Idag fyller therese 20 år! Grattis min skööna!♥♥




onsdag

Ojsan... 5 dagar sen jag skrev.. :P hehe, ska försöka bli bätttre!
Har börjat gymma nu. Känns sååå skönt! Gymmade igår med mamma o tog en prommis på 5 km. Känns lite i kroppen idag! ;) Måste ligga i nu :) Älskar vädret, det får mig glad. Och musik!!♥ På lööördag äre påsk, det längtar jag till! Ska jobba då sen blir det mys med familjen.. Good mat och så. Älskar´t =)
Håller på o städa min stuga just nu och fixar mig samtidigt. Går inte så bra:P
Therese kommer hit vid ett, så då ska vi cykla till staaan. Ska tvinga henne att färga håret på mig ;) Ser ut som en råtta i håret nu. Fick mitt nya löshår igår förresten så det måste sys idag! Aaaas segt men skönt när de är gjort :)


jag o mammi♥