Onsdag

Jag har sååå ont i min tå.. Har haft det väldigt länge utan att veta vad det är, är svullen och röd och det varar och blöder brevid tånageln. Det är as äckligt.. Johanna sa att det nog var nageltrång. Och det måste det nog vara.. Om det inte går över måste jag till sjukhuset och operera tån. Väldigt roligt... Fyfan :(
Nu ska jag ta ett varmt fotbad och kolla på kalla fakta!



Första Advent

Idag har det första advent, guu så mysit!
Ikväll ska jag och Robin äta lussebullar och tända första ljuset :) Å kanske träffa johanna och linus :)
Nu ska jag laga mat! Sen iväg å jobba! =)



Tolv timmar senare

Tolv timmar senare är jag hemma! Började jobba för ungeför tolv timmar sedan, å direkt efter jobbet kikade jag och helena på andreas handbollsmatch.. Sedan har vi åkt runt överallt. Hämtat folk ooossvvv, en mycket trevlig dag/kväll som slutade med en milkshake på donken ;)
Det roligaste är ju att helena fick körkort igår. Och hon har blivit stoppad av polisen både idag och igår. Haha, polisen är ute mycket nu och stannar typ alla bilar. Skumt..
Träffade denna sköna brud idag också. ♥



Onsdag

åå vad jag är trött i benen, lång dag på jobbet. Blev mycket springande framotillbaks. Mycket kunder var det. Efter jobbet gick jag till johanna, vi åkte ner på stan och köpte saffranskaka och kikade på tv. Soft ;)
Nu är jag hemma och det är dags att lägga sig. Har en lååång dag framför mig :)

Mormor i mitt vardagsrum. Saknar henne!!!!♥



Tisdag

Dagarna bara rinner iväg..
Idag har jag och Robin pysslat lite mer i lägenheten. Köpt julgardiner, till vardags rummet. Till köket tar vi det vi hade förra året. Också blev det nya lila gardiner till sovrummet. Mörk lila. Såå snyggt med lila!!♥
Imorgon är det jobb igen, ska bli skönt faktist :) Jobbar fram till söndag, kommer kännas konstigt att jobba på en söndag. Söndagsöppet :)
Fattas bara en ljusstake i köke :P hehe



Måndag

Har pyntat lite här hemma med julprylar. Riktigt mys!
Idag var jag som sagt i Västerås med Helena och Olsson. När vi kom dit åt vi på Helenas favorit ställe. "Jensens". Det var riktigt gott där så nu har jag oxå ett favorit mat ställe ;)
Sedan shoppade vi, handlade lite kläder och småprylar.



Västerås

Nu ska jag åka till tåget, ska fara iväg till västerås med helena och linnea :) Ska bli skönt att åka iväg lite när man är ledig :)



Sid vakt

Nu är jag sid vakt. Vi har det jätte mysit. Fast nu har han somnat i soffan. Har tagit massvis med roliga bilder på honom. Han är världens gooaste och världens snällaste! Säger aldrig ifrån, fast man ser på honom att han tycker jag är dryg med min kamera ;) hihi



Dagens

Dagens outfit.
Svart skjorta, röda leggins & lockit hår :)
Nu blire jobb sen ska jag vara hundvakt åt älsklings sid ♥



Skor

Någon som är intresserad av mina svarta boots? Köpte dom förra månaden, använda en gång inne på åhlens i ungefär 3 timmar, har för breda fötter för dom :(:( storlek 38..
Om någon är intresserad hör av er pååååå 0735683634!



Tisdag

Urs vad jag har ont i ryggen :( helt sjukt..
Menneee, nu ska jag och min man köpa tacos! SJUKT GOTTTTT



tisdag

hojhoj, nu var det några dagar sedan jag skrev!
Hade iallafall skit kul i örebro :)
Nu äter jag frulle och målar naglarna. Dags för ännu en heldags jobb.
saknar siiiiid



18:58

Hejhallå, här sitter jag i köket. Lagar en utsökt middag. Potatis och purjolöks soppa, den blev väl okej.
Imorn åker jag till örebro, ska boka tåg biljett ikväller. Ska bli as kul!! Jag o therese åker, för ewwwe bor ju dääär. Så det är henne vi ska hälsa på!
onepiece och middag, hård ost macka till soppan, prima dä!



Torsdag

Har inte haft tid å skriva nå, var ledig igår dock. Men då var jag på stan en sväng med mamma. Sedan låg jag inne och glodde på 24 hela dagen. Vi hade ingen ström igår på hela morgonen. Lite irriterande det var, man är så van. Satte i plattången ändå. Och när jag skulle platta mitt hår så suckade jag bara, JUSTDEEE!! fan , man är beroende av stöm..
nytt spets linn3



Söndag

Denna helg har varit perfekt!
I fredags hade jag lite vänner här på fäst, riktigt kul var det!!
Igår (lördags) var jag hemma hos helena med några gamla klasskompisar, det var oxå riktigt kul. Länge sen man träffa dom :)
Idag har jag varit i västerås med robin, smås och martin :) Vi var in på ikea en sväng, köpte lite julpapper och lite annat skit.
Vi gick in i lite affärer å. Fick med mig lite plagg hem.
Nu kikar jag på beck, den är spännande, men jag tror jag vet vem som är mördaren.. Har sett den för lääänge sen men minns inte riktigt :)



Torsdag

Köpte mig en ny vit jacka idag efter jobbe, som syns lite grann på bilderna. Sedan lite sportkläder, underkläder och en skjorta.
Imornbitti blire frukost med chefen och nettan innan vi öppnar. Alla andra är på möte då i borlänge om försäljning oooosvvv. Så det är bara vi tre på morgonkvisten! Får se hur det går. ;)
Nu ska jag vända på tvätten sedan laga middag!
poss♥



Onsdag

Ännu en lång arbetsdag. Är jätte trött nu, min lillebror sover över ikväll. Börjar elva imorgon så han åker hem strax innan. Vi ska se på någon film nu sen sova tänkte vi :)